راهنمای سامانه های نرم افزاری

برای مشاهده راهنمای سامانه های نرم افزاری موسسه به ادامه خبر مراجعه نمایید.

راهنمای سامانه های نرم افزاری موسسه آموزش عالی ادیبان
  1- سامانه آموزشی نماد
این سامانه شامل اطلاعات دانشجو، انتخاب واحد، حذف و اضافه، کارنامه آموزشی، کارنامه مالی، برنامه هفتگی، پرداخت های مالی و تمامی مواردی که از طرف آموزش به این سامانه ارجاع داده می شود. جهت ورود به
سامانه بر روی لینک زیر کلیک کنید :

adiban.ac.ir/dashboard.pc
شما می توانید با باز کردن وب سایت موسسه در بخش منو اصلی بر روی ورود کاربر کلیک کرده و وارد این سامانه شوید.

2- سامانه آموزش مجازی (LMS)
در این سامانه تمامی فرآیند های آموزش مجازی و کلاس آنلاین انجام می شود. کلاس های آنلاین، تکالیف، تمرین ها، حضور و غیاب، تقویم های کاری و کلاس های آنلاین دانشجو در این سامانه برقرار می باشد. لینک سامانه :
lms.adiban.ac.ir
جهت دسترسی به این لینک به وب سایت موسسه مراجعه کنید و در پایین صفحه بر روی سامانه آموزش مجازی کلیک کنید.
جهت فراگیری بهتر دانشجویان، فیلم های آموزشی جهت استفاده بهتر از این سامانه تهیه شده است
که در لینک زیر قابل دسترس است :
www.aparat.com/adibanuni
در صورت نیاز به آشنایی بیشتر با این سامانه می توانید ویدئو های آموزشی در لینک زیر را نیز مشاهده بفرمایید :
www.aparat.com/msa_learn
3- سامانه بایگانی پایان نامه :
این سامانه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پایان نامه خود را دفاع کرده اند و میخواهند فارغ التحصیل شوند، اختصاص دارد و با ورود به لینک زیر راهنمایی های لازم انجام شده است :
service.adiban.ac.ir:8080/archive/new

• تاریخ انتشار : 1400/08/08