ثبت نام دانشجویان جدیدالورود

advanced divider

مراحل ۶ گانه تشکیل پرونده و ثبت نام پذیرفته شدگان جدیدالورود (کلیه مقاطع)

مرحله اول و دوم: تکمیل فرم های ثبت نام پذیرفته شدگان جدید الورود

مرحله سوم: مراجعه حضوری به دانشگاه جهت احراز هویت و تحویل اصل مدارک ثبت نام پس از تشکیل پرونده ، اخذ شماره دانشجویی قطعی (۱۴ رقمی) و تحویل مدارک اعلام شده، به دانشگاه مراجعه نمایید.

۱- اصل مدرک پایه تحصیلی (اصل یا گواهی موقت) و دو برگ کپی از آن تذکر: پذیرفته شدگانی که از مقطع قبلی فارغ التحصیل شده اند ولی تاکنون اصل مدرک پایه تحصیلی آنها صادر نگردیده است، می توانند با گواهی انشایی یا کارنامه نهایی (ریز نمرات) و تکمیل فرم تعهدنامه تحویل اصل مدرک ، اقدام به تشکیل پرونده و ثبت نام نمایند.

۲- اصل و دو سری کپی کامل شناسنامه

۳- اصل و دو سری کپی کارت ملی

۴-  هشت قطعه عکس ۳*۴

۵- اصل و یک برگ کپی برابر اصل از مدرک نظام وظیفه مخصوص برادران شامل یکی از موارد زیر:

– کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

– مشمول نظام وظیفه و در فرجه مجاز اعزام (دارای برگه ابطال معافیت تحصیلی مقطع قبلی)

– – گواهی و رضایت نامه از محل خدمت شاغلین نیروهای مسلح

– گواهی اشتغال در آموزش و پرورش، کارت معافیت (شاغلین آموزش و پرورش)

– معافیت تحصیلی حوزه علمیه جهت طلاب

۶- ریز نمرات رسمی یا غیر رسمی مقطع تحصیلی قبلی

۷- پرینت تقاضای صدور تاییدیه تحصیلی دیپلم (  مخصوص پذیرفته شدگان مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و پزشکی که می بایست از طریق سامانه تاییدیه تحصیلی آموزش و پرورش به آدرس emt.medu.ir دریافت گردد .)

تذکر مهم: قابل توجه مشمولین نظام وظیفه (پذیرفته شدگان برادر فاقد کارت پایان خدمت یا معافیت دائم که بایستی از معافیت تحصیلی استفاده نمایند)، این قبیل پذیرفته شدگان پس تکمیل کلیه مراحل تشکیل پرونده و ثبت نام خود همچنین

اخذ شماره دانشجویی و قبل از تحویل مدارک، می بایست به سامانه خدمات الکترونیکی سخا نظام وظیفه به آدرس services.epolice.ir مراجعه نموده و با دریافت کلمه عبور جدید از طریق پیامک به شرح راهنمای زیر نسبت به ثبت درخواست صدور معافیت تحصیلی اقدام نمایید.

توجه: عدم ثبت به موقع درخواست معافیت تحصیلی باعث عدم تایید ثبت نام پذیرفته شده خواهد شد و عواقب آن بعهده شخص پذیرفته شده است.

مرحله چهارم: انجام کلیه مراحل تشکیل پرونده و ثبت نام و اخذ شماره دانشجویی قطعی مراجعه حضوری به دانشگاه و انجام کلیه مراحل تشکیل پرونده تا اخذ شماره دانشجویی قطعی (۱۴ رقمی)

مرحله پنجم: واریز شهریه

۱- واریز الکترونیکی شهریه علی الحساب،

۲- واریز شهریه به صورت حضوری

در ضمن هنگام مراجعه حضوری به دانشگاه کارت بانکی همراه داشته باشید .

شماره تماس امور شهریه: ۰۲۳۳۱۸۴۳۰۰۰ داخلی ۴۱۵۱

مرحله ششم: انتخاب واحد گروهی توسط دانشگاه پس از واریز شهریه ، کنترل مدارک توسط اداره پذیرش همچنین تعیین و تایید فرم دروس جبرانی توسط مدیر گروه، انتخاب واحد دانشجویان توسط آموزش یا گروه آموزشی به صورت گروهی انجام می شود، که نتیجه آن را می توانید در کارتابل دانشجویی خود مشاهده کنید.