مشاوره

معرفي رشته كارشناسي ارشد مشاوره گرايش خانواده

رشته مشاوره در ميان رشته‌‌هاي علوم انساني مجموعه‌‌‌اي از دانش‌هاي به هم پيوسته می باشد که به بررسي چگونگی استفاده از اصول و فنون روانشناسی در برقرای ارتباط با مراجع، کمک به بهبود فضای آموزش، تشخیص اختلال های کودکان، اختلال های یادگیری و ... می پردازد. همچنین این رشته به بررسی مباني، اصول، اهداف، روش‌ها و حل زمينه‌ها و عوامل تعليم و تربيت مي‌پردازد و از روش عقلي و بحث‌هاي فلسفي در تعليم و تربيت و نيز روش‌هاي علمي و يافته‌هاي روان‌شناسي، جامعه‌شناسي و... در مباحث نظري و کاربردی سود مي‌برد

مشاوره خانواده

رشته مشاوره خانواده رابطه نزدیکی با رشته روانشناسی دارد با این تفاوت که در مشاوره ،افرادی مورد بررسی قرار می گیرند که از نظر روانی سالم هستند اما در روانشناسی افراد مبتلا به بیماری تحت درمان قرار می گیرند.

رشته مشاوره خانواده همان طور که از نامش پیداست ،بر روی مشکلات خانواده و اتفاقاتی که در پیرامون آن وقوع پیدا می کند تمرکز دارد. هدف از ارائه و شکل گیری این رشته آگاه کردن مراجعان از مشکلات خود و بررسی و تصمیم گیری در جهت حل آن مشکل است.

دانشجویان این رشته در طول مدت زمان تحصیل خود ،علاوه بر اینکه دروس مشترک رشته مشاوره را می گذرانند ،باید دروس تخصصی این رشته مانند: سنجش و ارزیابی ، مشاوره خانواده ، کارورزی در مشاوره و …را نیز بگذرانند.

بازار کار و آینده شغلی رشته مشاوره خانواده

فارغ التحصیلان رشته مشاوره خانواده می توانند به صورت تمام وقت و پاره وقت ، در مراکز خصوصی ، دولتی، مراکز مشاوره ، مدارس ، دانشگاه ها و … به فعالیت بپردازند.

سرفصل و چارت درسی رشته مشاوره گرایش مشاوره خانواده