صفحه اخبار

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون

no picture

موسسه آموزش عالی ادیبان دانشجوی کارشناسی ارشد از طریق سهمیه استعدادهای درخشان بدون کنکور در رشته های حسابداری گرایش حسابداری، برق-گرایش مخابرات، الکترونیک، قدرت، مکانیک طراحی کاربردها، کامپیوتر نرم افزار،  معماری سیستم های کامپیوتری، فناوری اطلاعات- فناوری اطلاعات
 و شبکه های کامپیوتری می پذیرد.
فارغ التحصیلان کارشناسی های پیوسته دانشگاههای دولتی، غیر انتفاعی و آزاد که بیش از یکسال از فراغت تحصیل شان نگذشته و در بین ورودی های خود رتبه اول را داشته اند می توانند در رشته مرتبط با لیسانسشان در مقطع کارشناسی ارشد بدون کنکور در موسسه آموزش عالی ادیبان ادامه تحصیل دهند.
متقاضیان می توانند تا دهم تیر ماه با ارسال مدارک هویتی و تحصیلی خود به موسسه در این طرح ثبت نام کنند.
لازم به ذکر است کلاسها در یک روز و معمولا آخر هفته بوده و دانشجویان می توانند از خوابگاه رایگان استفاده کنند.
سرویس دانشجویی از کلیه نقاط تهران به دانشگاه وجود دارد.

• نویسنده : مرجان کیفری
    • امتیاز :