صفحه اخبار

no picture

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره شرایط و ضوابط، تاریخ و نحوه ثبت نام در آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و موسسات آموزش عالی غیردولتی -غیرانتفاعی سال 1395
بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان شرکت در آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیر دولتی- غیرانتفاعی سال 1395 و برخی از رشته‌های بدون آزمون (پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی) می‌رساند که ثبت‌نام برای شرکت در آزمون مذکور منحصراً بصورت اینترنتی از روز چهارشنبه مورخ 95/02/22 آغاز و تا ساعت 24 روز چهارشنبه مورخ 95/02/29 پایان می‌پذیرد. لذا کلیه داوطلبان متقاضی ثبت‌نام که دارای شرایط عمومی و اختصاصی هستند، می‌توانند در آزمون مذکور ثبت‌نام و شرکت نمایند.

• نویسنده : مرجان کیفری
    • امتیاز :
  • تاریخ انتشار : 1395/02/20
  • تعداد مشاهده : 3181 بار
جملات قصار
دوست خوب در وضعيت خوب و بد هم ،دوست خوب است.