صفحه اخبار

تبریک به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو

16 آذر، روز در هم آمیختن تقوا با علم و دانش اندوزی را به کلیه دانشجویان سرزمین ایران تبریک عرض می نماییم.

***روز دانشجو مبارک***

no picture

مراسم روز دانشجو (16 آذرماه)

به مناسبت روز دانشجو 16 آذرماه یادواره شهداء در داخل موسسه برگزار می شود . لذا از کلیه دانشجویان دعوت به عمل می آید که در این مراسم شرکت نمایند .

افتخاری برای دانشگاه ادیبان و دانشجویان

به اطلاع میرساند در مهر  ٩٥ حدود ١١٠ نفر از دانشجویان دانشگاه ادیبان در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند. که
٣٠.٩درصد در دانشگاه های دولتی
٦٢.٧درصد در دانشگاه های غیر انتفاعی و حدود ٦.٤درصد دانشگاه های پیام نور،
این موفقیت را به کلیه دانشجویان و اساتید دانشگاه تبریک عرض می نماییم .

دانلود مقالات ، پایان نامه و کتابهای لاتین

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند که با کلیک بر روی لینک زیر می توانند به صورت رایگان مقالات ، پایان نامه و کتابهای لاتین خود را دانلود نمایند.

طرح پایش سلامت

پذیرفته شده گرامی لطفا قبل از حضور در موسسه برای ثبت نام با مراجعه به لینک زیر نسبت به تکمیل پرسشنامه طرح پایش سلامت اقدام نمایید. توجه فرمایید نام کاربری و رمز عبور کد ملی می باشد.

لینک ورود از داخل موسسه: http://172.16.1.19/tarhpayesh

پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت ارشد

ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدکان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد به اطلاع می رساند زمان ثبت نام سه شنبه، چهارشنبه،پنج شنبه، شنبه و یکشنبه 11، 12 ،13 ، 15 و 16 آبان می باشد
مدارک لازم: مدرک کارشناسی، ریز نمرات، کارت ملی، شناسنامه ، 6 قطعه عکس

دوره های مهارتی موسسه

در راستای اجرای طرح اشتغال و برگزاری دوره های مهارتی، دوره های آموزشی - مهارتی موسسه به صورت کاملا رایگان به شرح زیر برگزار خواهد شد:

*  دوره آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی---> سه شنبه 25 آبان (ساعت 11 الی 13) سالن آمفی تئاتر دانشگاه

*  دوره آموزش نرم افزار HFSS  ----->  جمعه 14 آبان (ساعت 9 الی 13) کلاس 127

*  کارگاه آموزشی امنیت ----> جمعه  14 آبان ماه (ساعت 11 تا 13) سایت پژوهشی دانشگاه

*  سمینار آشنایی با تجهیزات پزشکی (استریلیزاسیون) --->  پنجشنبه 13 آبان (ساعت 8 الی 10) سالن آمفی تئاتر دانشگاه

*  آموزش نقشه کشی ساختمان به کمک نرم افزار AUTOCAD   ------> چهارشنبه هر هفته ( ساعت 11 الی 13)

*  کارگاه آموزشی مقاله نویسی -----> جمعه 14 آبان ماه (ساعت 8 الی 11) سالن آمفی تئاتر دانشگاه)

*  دومین نشست تخصصی گروه مهندسی پزشکی -----> چهارشنبه 12 آبان ( ساعت 16 الی 18) سالن آمفی تئاتر دانشگاه

اولین نشست تخصصی گروه مهندسی پزشکی

اولین نشست تخصصی گروه مهندسی پزشکی با حضور جناب آقای دکتراصغر زاده روز چهارشنبه ساعت 11 الی 13 در سالن آمفی تئاتر موسسه برگزار می گردد.
حضور کلیه دانشجویان ترم اول رشته مهندسی پزشکی اجباری است

پذیرش دانشجو

ضمن عرض خوش آمدگویی جهت مراجعه شما عزیزان به وب سایت دانشگاه  به اطلاع می رساند این موسسه برای سال تحصیلی جدید طبق بخشنامه 137353/2 مورخ 1395/06/29  معاونت محترم آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در مقاطع  کاردانی پیوسته و ناپیوسته کارشناسی پیوسته و نا پیوسته  با تسهیلات ویژه دانشجو می پذیرد.

لازم به ذکر است افرادی که مدرک  پیش دانشگاهی و یا  کاردانی دارند، می توانند در رشته های کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته شرکت کنید. در مقطع کارشناسی ناپیوسته، افرادی که دارای مدرک کاردانی در هر رشته تحصیلی هستند، می توانند ثبت نام نمایند.

هم چنین در مقطع کاردانی پیوسته تنها افرادی که دیپلم فنی و حرفه ای و کارو دانش مرتبط  دارند می توانند ثبت نام نمایند.

جهت مشاهده رشته های دایر در موسسه کلیک نمایید.

1. ارائه خوابگاه دانشجویی رایگان  2. امکان استفاده از تسهیلات بانکی بدون بهره برای پرداخت شهریه-   3.امکان تقسیط درپرداخت شهریه-  4. سلف سرویس و بوفه دانشجویی دایر می باشد و امکان استفاده از غذای یارانه ای برای کلیه دانشجویان فراهم می باشد-  5. سایت رایانه ای دانشگاه با امکان اتصال نا محدود به اینترنت برای کلیه دانشجویان قابل استفاده است-  6. دانشجویانی که معدل نیمسال آن ها بالای 17 می باشد در ترم بعد از تخفیف شهریه برخوردارند- 7. امکان استفاده از کتابخانه دیجیتال در کنار کتابخانه فیزیکی وجود دارد-  8. انتخاب واحد موسسه اینترنتی بوده و نیازی به مراجعه حضوری در زمان انتخاب واحد نیست-   9. ارائه برخی دروس به صورت مجازی بوده و نیازی به حضور در دانشگاه و کلاس درس نمی باشد-  10. مادامی که دو دانشجو از یک خانواده در موسسه مشغول به تحصیل باشند می توانند از تخفیف شهریه استفاده نمایند-  11. در صورتی که دانش آموختگان موسسه در مقاطع بالاتر این موسسه پذیرفته شوند از تخفیف شهریه در کل طول تحصیل برخوردار خواهند بود-  12. موسسه برای دانشجویان ممتاز در هر سال اردوهای تفریحی و زیارتی برگزار خواهد نمود-  13. کلاس های موسسه در دو روز تشکیل می شود و تلاش می گردد برای افراد شاغل حتما دو روز آخر هفته برنامه ریزی گردد.

آدرس: کیلومتر 40 استان تهران، گرمسار، بین پل هوایی و شهرک صنعتی گرمسار

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

در مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته: مدارک پیش دانشگاهی و یا کاردانی ، مدرک دیپلم، 6 قطعه عکس، کارت ملی، شناسنامه

در مقطع کارشناسی ناپیوستهمدرک کاردانی، 6 قطعه عکس، کارت ملی، شناسنامه

در مقطع کاردانی پیوستهمدرک دیپلم، 6 قطعه عکس، کارت ملی ، شناسنامه

تلفن های تماس: 09386266954، 09196122755،  9-02334557261

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ادمین تلگرام دانشگاه adibanuniversity@  تماس حاصل فرمایید.

ادامه تحصیل در رشته های مدیریت مالی و بازیگری

با اطلاع می رساند با توجه به موافقت سازمان محترم سنجش متقاضیان ادامه تحصیل در رشته های مدیریت مالی و بازیگری از همین نیمسال می توانند شروع به تحصیل نمایند. افرادی که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی هستند می توانند جهت ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمایند.
مهلت ثبت نام: 12 آبان ماه

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16