قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه دانشجویی در نیمسال دوم 99-98

جهت مشاهده اطلاعیه درخواست وام دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

⭐️اطلاعیه درخواست وام دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویان⭐️

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند دسترسی ثبت نام و درخواست وام شهریه از تاریخ 15/11/98 الی 20/12/98  از طریق سایت صندوق رفاه مهیا می باشد . لذا متقاضیان در این بازه زمانی مهلت دارند درخواست وام نیم سال دوم  سال 98 را از طریق سایت صندوق رفاه به دانشگاه ارسال نمایند. حتی کسانی که در نیم سال های گذشته نیز از وام دانشجویی استفاده نموده اند باید با مراجعه به سایت www.swf.ir  از قسمت پورتال دانشجویی وارد سایت شده و درخواست خود را برای دانشگاه ارسال نمایند.  لازم به ذکر است دانشجویان ورودی جدید باید از قسمت پورتال دانشجویی  و تشکیل پرونده برای ثبت نام اقدام نمایند. توجه داشته باشید برای درخواست وام شهریه حتما باید انتخاب واحد داشته باشید. مبلغ وام شهریه برای مقاطع کاردانی ، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته در هر نیم سال 7500000 ریال و برای مقطع کارشناسی ارشد 15000000 ریال می باشد. در هر مقطع دانشجویان طبق سنوات مجاز خود می توانند از وام شهریه استفده نمایند.

طریقه ثبت نام:

مراجعه به سایت www.swf.ir  ورود به قسمت پورتال دانشجویی

مراجعه به قسمت تشکیل پرونده برای دانشجویانی که برای اولین بار قصد دریافت وام را دارند و تشکیل پرونده و ارسال برای اداره رفاه دانشگاه( بعد از تایید توسط اداره رفاه مجددا وارد قسمت ورود به پرونده شده و از منوی درخواست وام شعبه بانک قرض الحسنه مهر خود را مشخص نموده و  تقاضای وام خود را ثبت نمایید. و منتظر تایید اداره رفاه و صندوق باشید و بعد از تایید اداره رفاه به بانک مربوطه مراجعه نمایید.)

دانشجویانی که در نیم سال های قبل وام دریافت نموده و یا تشکیل پرونده داده اند از منوی ورود به پرونده و درخواست وام تقاضای خود را ثبت نمایند.

با تشکر- امور دانشجویی

0.00 0