کارشناسی ارشد

اطلاعیه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور درخصوص اعلام مهلت مجدد برای مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی و امکان ثبت نام در آزمون‌ کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از در نظر گرفتن فرصت مجدد برای ثبت نام جاماندگان آزمون کارشناسی ارشد سال 99 در بهمن ماه 98 خبر داد .
> دکتر حسین توکلی ضمن بیان این مطلب تاکید کرد : مهلت ثبت نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی روز پنج شنبه 28 آذر به پایان رسید .
وی در ادامه تصریح کرد : به منظور تسهیلات برای آن دسته از داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 99 در مهلت مقرر 16 تا 28 آذر ثبت نام کرده اند ، اطلاعات ثبت نامی از دوشنبه 14 بهمن و تا چهارشنبه 16 بهمن بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد و تمام متقاضیان مذکور می توانند در مهلت درنظر گرفته شده پس از مطالعه دفترچه و اطلاعیه اصلاحات نسبت به کنترل و ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند .
دکتر توکلی اظهار کرد : همچنین به منظور مساعدت با داوطلبانی که در مهلت مقرر موفق به ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 99 نشده اند ، ترتیبی اتخاذ شده که از 14 بهمن تا 16 بهمن 98 نیز این دسته از متقاضیان بتوانند در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 99 و مرحله اول بیست و پنجمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور ثبت نام کنند .
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت نام تعداد 481 هزار و 82 داوطلب برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال 99 خبر داد و گفت : آمار نهایی متعاقبا اعلام خواهد شد .
وی تاکید کرد : کارت ورود به جلسه آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 99 در روزهای 25 تا 27 فروردین ماه سال 99 روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر می شود .
توکلی گفت : آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 99 روزهای پنجشنبه 28 و جمعه 29 فروردین ماه 99 در 6 گروه آموزشی و برای 141 کد رشته امتحانی و پذیرش دانشجو در دوره های روزانه ، شبانه ، مجازی ، پیام نور ، دانشگاه آزاد ، دانشگاه ها و موسسات دولتی و دانشگاه ها و موسسات غیردولتی و پردیس های خودگردان برگزار می شود .
وی تاکید کرد : نتایج اولیه آزمون به صورت کارنامه ، تنظیم و در دهه دوم خردادماه 99 بر روی سایت سازمان سنجش منتشر می شود و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می توانند در نیمه دوم خردادماه 99 نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند .

• تاریخ انتشار : 1398/10/08