جشن دانش آموختگی

دانشگاه در نظر دارد برنامه ویژه ای برای دانشجویان فارغ التحصیل برگزار نماید. لطفا علاقمندان جهت شرکت، با مراجعه به لینک زیر که در ادامه خبر می باشد اقدام به ثبت نام نمایند.

دانشگاه در نظر دارد  برنامه ویژه ای برای دانشجویان فارغ التحصیل در نیمسال جاری و دانشجویانی که در سالهای گذشته فارغ التحصیل شده اند، برگزار نماید. لطفا علاقمندان جهت شرکت با توجه به محدودیت تعداد شرکت کنندگان با مراجعه به لینک زیر اقدام به ثبت نام نمایند.
 با توجه به محدودیت تعداد شرکت کنندگان دانشجویانی که زودتر ثبت نام نموده اند از اولویت برخوردار هستند. هزینه ی ثبت نام را می توانند به شماره کارت زیر واریز نموده و رسید آن را به صورت تلگرامی به شماره ۰۹۳۶۱۰۴۸۷۷۴ تا تاریخ ۱۶ آذر ماه ارسال نمایند.

بانک ملت شعبه شهید بهشتی گرمسار موسسه آموزش عالی ادیبان

هزینه جشن فارغ التحصیلی ۱۰۰۰۰۰ تومان و هزینه همراه در صورت داشتن برای هر نفر ۵۰۰۰۰ تومان میباشد.
لینک ثبت نام:

• تاریخ انتشار : 1398/09/04