اطلاعیه پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-1398

موسسه آموزش عالی ادیبان در سال تحصیلی 99-1398 از بین دانشجویان ممتاز و واجد شرایط و با استناد به آیین نامه جذب استعدادهای درخشان شماره 77948 مورخ 1393/05/05 و اصلاحیه شماره 299574/2 مورخ 1396/12/16وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به پذیرش تعداد محدودی دانشجو بدون آزمون ورودی (استعداد درخشان) می‌نماید.

الف) شرایط متقاضیان:

1. دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی که حداکثر در مدت ۸ نیم‌سال فارغ‌التحصیل شده و پس از شش نیم‌سال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی، به لحاظ میانگین جزء ده درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم‌ورودی خود باشند.
  2. دانشجویان باید حداکثر تا تاریخ 1398/06/31 فارغ التحصیل شوند در غیر اینصورت پذیرش آنان لغو خواهد شد.
  3. این فراخوان شامل دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی پیوسته می‌باشد و دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ناپیوسته مجاز به شرکت در آن نیستند.
  4. پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله بعد از دانش‌آموختگی و صرفاً برای یک­بار امکان پذیر است.
  5. پذیرش در همان رشته تحصیلی و یا رشته های تحصیلی مرتبط با آن به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.
  6.  تایید نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) و مطابق ضوابط آخرین آیین‌نامه‌های این وزارت‌خانه خواهد بود.

مدارک مورد نیاز:

• تصویر شناسنامه
  • تصویر کارت ملی
  • عکس 4*3
  • تکمیل فرم تقاضا نامه ثبت نام اولیه
  • گواهی رتبه ممتاز دانشجو در بین ورودی­های رشته (تعداد ورودی­‌ها در گواهی ذکر شود) که به تایید آموزش دانشکده و دانشگاه رسیده باشد
  • تاریخ انتشار : 1398/05/28