قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

تمدید سمینار و پایان نامه های کارشناسی ارشد طبق زمانبندی زیر باید توسط دانشجو صورت گیرد:

اگر اخذ این دروس در ترم مهر انجام شده باشد حداکثر فرصت دفاع تا 20 اسفند ماه می باشد.
اگر اخذ این دروس در ترم بهمن انجام شده باشد حداکثر فرصت دفاع تا 30 مهر ماه می باشد.
پس از این تاریخ ها دانشجو باید نسبت به تمدید آنها اقدام نماید.
لازم به ذکر است این تاریخ ها بابت تمدید می باشد و تاریخ های مربوط به کسر نمره دیرکرد دفاع سمینار و پایان نامه به طور جداگانه در هر ترم اطلاع رسانی شده است.
باتوجه به اینکه ممکن است مراحل قبل از دفاع حدودا سه تا چهار هفته به طول بینجامد( به دلیل تشکیل جلسات شورا برای بررسی نسخه نهایی پایان نامه، تعیین داورها و سایر زمانبندی های تعریف شده ...)، باید فرم اعلام آمادگی دفاع پایان نامه حداقل یک ماه قبل از تاریخ های گفته شده در بالا، به گروه مربوطه ارائه شود. راهنمای مراحل دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد در سایت دانشگاه(قسمت دانلودها) موجود می باشد.
همچنین این موضوع برای زمانبندی ها و هماهنگی های لازم برای دفاع سمینار هم باید توسط دانشجو در نظر گرفته شود.

باتوجه به چهار ترم فرصت مجاز تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، واضح است که دانشجویان برای تمامی ترم های بعد از ترم چهارم باید جهت اطلاع از روال گرفتن افزایش سنوات با دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه تماس گرفته یا مراجعه کنند.(برای ترم 4 به بعد، همه موارد از جمله: اخذ درس، سمینار، پایان نامه، تمدید هر یک از آنها، مرخصی تحصیلی و ... نیاز به گرفتن افزایش سنوات دارد)

• تاریخ انتشار : 1397/12/02