وام صندوق رفاه دانشجویان

اطلاعیه وام صندوق رفاه دانشجویان

برای اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

شیوه نامه جدید استفاده از تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

به اطلاع  دانشجویان گرامی حتی کسانیکه از قبل دارای پرونده وام هستند می رساند از نیم سال جدید                 (مهر 97-96 ) به علت تغییر در شیوه نامه دریافت وام، کلیه دانشجویان اعم از دانشجویان دارای پرونده وام بایستی طبق شیوه نامه جدید اقدام نموده و طبق روال زیر عمل نمایند:

• ثبت نام دانشجو از طریق سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.swf.ir  و منوی پورتال دانشجویی ← تشکیل پرونده ( لطفا با Internet explorer   وارد سایت صندوق رفاه شوید. )
  • مراجعه دانشجو به دانشگاه و دریافت و تکمیل فرم وام
  • بررسی اسامی ثبت نام کننده ها و تایید توسط دانشگاه
  • بررسی اسامی لیست ارسالی دانشگاه توسط صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم
  • ارجاع لیست توسط صندوق رفاه به شعب "بانک قرض الحسنه مهر ایران"
  • مراجعه دانشجو به یکی از شعب بانک " قرض الحسنه مهر ایران"
  • افتتاح حساب ، ارائهمدارک ومعرفی ضامن طبق شرایط دریافت وام از بانک مربوطه
  • واریز مبلغ وام توسط بانک به حساب دانشجو(لازم به ذکر است مبلغ وام در حساب دانشجو مسدود شده و توسط دانشجو قابل برداشت نیست و به حساب دانشگاه واریز می گردد.)

• شرایط ضمانت وام و حتی بازپرداخت کاملا تحت نظارت و طبق شیوه نامه بانک مذکور بوده و دانشگاه و حتی صندوق رفاه نظارت و اطلاعاتی در خصوص آن ندارد.
  • مبلغ وام طبق اعتبار تخصیص داده شده از صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه محاسبه میگردد و بنا بر صلاحدید دانشگاه بین متقاضیان تقسیم می گردد.
  • تعداد دفعات دریافت وام طبق مقطع تحصیلی مجاز دانشجویان بوده و برای دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته از نیم سال اول تا چهارم،برای مقاطع کارشناسی پیوسته از نیم سال اول تا هشتم، برای مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته از نیم سال اول تا چهارم در نظر گرفته می شود.
  • مبالغ وام در هر نیم سال برای دانشجویان کاردانی، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته در هر نیم سال تا سقف 5000000 ریال(پانصد هزار تومان) و برای کارشناسی ارشد تا سقف 11500000 ریال(یک میلیون و صد و پنجاه هزار تومان) می باشد. در نظر داشته باشید مبلغ وام هر نیم سال بسته به بودجه اعتباری دانشگاه در هر نیم سال به دانشجو اختصاص داده می شود و ممکن است در نیم سال های تحصیلی مبالغ وام برای هر دانشجو متفاوت باشد.

امور دانشجویی موسسه آموزش عالی ادیبان

• تاریخ انتشار : 1397/07/14