جشن فارغ التحصیلی

دانشگاه در نظر دارد جشن فارغ التحصیلی برای دانشجویان فارغ التحصیل یا کسانی که در شرف فارغ التحصیلی هستند برگزار نماید لذا دانشجویانی که علاقه مند به شرکت در جشن هستند برای ثبت نام روی لینک زیر کلیک نمایند.

لینک ثبت نام:http://adiban.ac.ir/sites/11/533/faroghtahisili.html

دانشگاه در نظر دارد در ۸ آذر ماه برنامه ویژه ای برای دانشجویان فارغ التحصیل در نیمسال جاری و دانشجویانی که در سالهای گذشته فارغ التحصیل شده اند، برگزار نماید. لطفا علاقمندان جهت شرکت با توجه به محدودیت تعداد شرکت کنندگان با مراجعه به لینک زیر اقدام به ثبت نام نمایند.
 با توجه به محدودیت تعداد شرکت کنندگان دانشجویانی که زودتر ثبت نام نموده اند از اولویت برخوردار هستند.

قابل توجه دانشجویانی که برای جشن فارغ التحصیلی ثبت نام کردند ، هزینه ی ثبت نام را می توانند به شماره کارت زیر واریز نموده و رسید آن را حضوری به امور دانشجویی (خانم موسوی) تا تاریخ ۳۰ آبان ماه تحویل نمایند.
بانک ملت شعبه شهید بهشتی گرمسار موسسه آموزش عالی ادیبان

هزینه جشن فارغ التحصیلی ۵۰۰۰۰ تومان و هزینه همراه در صورت داشتن برای هر نفر ۱۰۰۰۰ تومان میباشد. فیش واریزی بصورت حضوری به امور دانشجویی تحویل داده شود. یا از طریق تلگرام به شماره ۰۹۳۳۴۹۳۱۷۱۹ (خانم موسوی)ارسال نمایند.

• تاریخ انتشار : 1397/06/22