پذیرش دانشجو

پذیرش دانشجو مقطع کارشناسی ارشد برای مهر سال 1397

لینک ثبت نام :

با سلام به اطلاع می رساند دانشگاه ادیبان گرمسار در 90 کیلومتری تهران در رشته های :
حسابداری، مدیریت کسب و کار گرایش بازاریابی، مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی
  ، برق مخابرات ،برق  الکترونیک، برق قدرت،
مکانیک طراحی کاربردها ،
مهندسی کامپیوتر نرم افزار ، مهندسی معماری سیستم های کامپیوتری ، مهندسی فناوری اطلاعات ، مهندسی فناوری اطلاعات شبکه های کامپیوتری
در مقطع کارشناسی ارشد  از طریق کنکور سراسری دانشجو می پذیرد . کلاس ها در یک روز پنجشنبه یا جمعه تشکیل می گردد و از تهران سرویس رفت و برگشت و مترو برای تردد به دانشگاه وجود دارد.
 مجموع شهریه ثابت و متغیر رشته های علوم انسانی حدود 1.800.000 و رشته های فنی و مهندسی حدود 2.000.000 تومان می باشد .
با توجه به ظرفیت بسیار خوب دانشگاه برای پذیرش تقریبا تمامی متقاضیانی که در کنکور شرکت نموده اند و سرجلسه حضور داشته اند قبول می شوند .در تنیجه توصیه می شود حتما در آزمون امسال شرکت نمایید.
دانشگاه جهت راحتی شما متقاضیان گرامی امر ثبت نام را که در آذر ماه سال جاری خواهد بود انجام می دهد لذا در صورت تمایل از طریق لینک زیر مدارک خود را ارسال نماید

• تاریخ انتشار : 1396/08/23